Om Allys Hundar och vår hundsyn.

Allys hundar erbjuder skräddarsydd privatträning och kurser i rallymix, valp/grund lydnad samt. i klickerträning. Mitt tankesätt i hundträning grundar sig i positiv förstärkning och modern forskning.
 

Vi på Allys Hundar jobbar med metoder som inte skapar en obehagskänsla för hund eller människa. I vårat träningssätt så utesluter vi alltså tex strypkoppel och liknande redskap som kan skapa obehag för hunden.
Vi hjälper istället till att träna fram det önskade beteende vi vill se mer utav genom att peppa och belöna hunden hela vägen fram till målet.

Jag är utbildad till hundinstruktör via Hundens Utbildningsakademi som också vilar på positiv förstärkning. 

Det är viktigt med förtroende och ett starkt band mellan ägare och hund. Därför känns det glasklart för mig att hjälpa till att upplysa och puscha er lite på vägen genom att visa hur man kan förstärka och bygga vidare på en god relation och forstärka kontakten mellan dig som ägare och din hund.

Jag vill dessutom att folk ska gå från oss med bredare kunskap om hundens medfödda beteenden och hur vi kan hjälpa till att ge hunden utlopp för deras naturliga beteenden på olika sätt.
 

Vi finns på instragram.

@ALLYSHUNDAR

Gott nytt år från oss!
Det är bara några dagar kvar på år 2017 och dessa dagar är för vissa utav våra hundar väldigt jobbiga med allt oväsen från smällare, tyvärr så nöjer sig inte alla med att endast smälla raketer på tolvslaget under nyår eller tänker på hur smällandet faktiskt påverkar våra djur och vår miljö. Om ni följer länken i profilen så hittar ni ett par tips om vad man kan göra för sin skotträdda kompis under nyår; ☼ https://www.facebook.com/AllysHundar/posts/257343734796236